jueves, 5 de febrero de 2009

Pimentons farcits

Picolarem la ceba y la tomaca, la posarem al foc en una paella amb oli i orenga, així com una cullerada de sucre si à agror. Sal, al gust. Quand todo estarà mig sofregit, li afegirem el magre picolat i, abans que siga absorbida l'aigua que haura amollat la ceba, hi posarem l'arròs. En estar tot mig cuit, farcirem els pimentons de manera que per la part de dat queden 2 cm per omplir. Previament, haurem tallat els pimentos pel peçó i els haurem llevat el cor i les llavors o pepides, restant-los amb aigua i deixant-los escórrer. Una vegada farcits, els taparem amb la coroneta del peçó i la subjectarem amb un furgadents. Ficats en una cassola d'obra, es couran al forn uns 3/4 d'hora.

(versión 2)

1 comentario:

  1. Versión 2: Pochando tomate, puerro y cebolla, y aparte carne magra con ajo entero sofriendo bastante al echar el arroz. Se rellenan los pimientos enteros, y al horno en la cazuela de barro con dos dedos de consomé y el ajo en el centro. Tarda bastante, y al sacar hay que abrir los pimientos y dejarlos enfriar un poco antes de comer (no es difícil pelarlos ya hechos).

    ResponderEliminar